FOTO'S: De stijl van: Jessica Stroup
FOTO'S: De stijl van: Jessica Stroup

FOTO'S: De stijl van: Jessica Stroup

19 februari 2011 15:46

Jessica Stroup heeft een rol in de hitserie 90210 en we hebben haar in de serie nog nooit kunnen betrappen op een modemisser. Ook op de rode loper weet de actrice zich altijd gepast, hip en mooi te kleden.

Jessica is vaak te zien in stoere outfits. High heels, korte jurkjes en drukke prints. En hoewel ik dit erg goed bij haar vind passen, weet de beeldschone actrice zich ook af en toe wat schattiger te dragen. Zo verscheen ze een keer in een lichtgrijs jurkje, wat haar meteen een andere verschijning maakt.

Colberts zijn ook een favoriet bij Jessica. In de serie zien we haar vaak met de wat langere, mannelijkere modellen en dit past helemaal bij haar stijl. De wat jongensachtige look past goed bij haar en onderscheidt haar van de blonde modepopjes zoals 90210-collega AnnaLynne Mccord.

Qua haar lijkt Jessica nu helemaal haar coupe gevonden te hebben. Eerder had ze halflang haar, wat haar veel minder goed staat dan het korte koppie van tegenwoordig. Haar gelaatstrekken zorgen ervoor dat de actrice dit prima kan hebben en sinds de schaar in haar lokken zijn gezet lijkt de actrice veel meer uit haar schulp gekropen.

Klik op 'bekijk alle foto's'.

Door: Katy

Foto's: Reporters, Wenn

Foto's

Zie ook:

parfumdump