VIDEO: Mart Visser showt exclusieve preview van collectie voor V&D
VIDEO: Mart Visser showt exclusieve preview van collectie voor V&D

VIDEO: Mart Visser showt exclusieve preview van collectie voor V&D

26 maart 2013 16:37

Dinsdagochtend werden een aantal modebloggers en wij van Fashionnewz uitgenodigd voor een exclusieve preview van de nieuwe zomercollectie van Mart Visser voor V&D.

In een intieme sfeer van een klein aantal modeliefhebbers werden we met heerlijke broodjes en drankjes ontvangen in de Amsterdamse winkel van de hoogstaande fashiondesigner. Na een klein kletspraatje werden we gewezen op de stoelen aan de zijkant en kwam Mart himself zijn collectie presenteren. In aanwezigheid van vier prachtmodellen werd de lijn in een aantal sessies laten zien. Na een rondje lopen kwam de vriendelijke ontwerper vertellen over zijn kleding, hoe hij deze met liefde ontwikkelt en hoe het ontwerpproces precies gaat. De genodigden kregen tussendoor de kans om vragen te stellen en dat maakte de sfeer open en intiem.

Enfin, de collectie... Wat ooit begon met enkel een jassenlijn is nu uitgebreid naar een gehele kledingcollectie. We zien hierbij een mooi onderscheid tussen verschillende thema's. Grapic Game toont veel wit, beige, zwart, lila en kobaltblauw, al dan niet afgewerkt met een grafische of gestreept print. Pantalons, jurkjes, tops en de leukste musthave jasjes, o.a. in suède, kwamen voorbij. Deze looks werden gestijld met riempjes, tassen, sjaals en hoeden, wat we eerder nog niet konden zien in de Mart Visser-collectie voor het warenhuis.

Shocking Chic laat de opvallende roze/oranje neonkleur zien in diverse kledingstukken. Dit in combinatie met Summer Darks, waaronder grijze vesten of zilveren jasjes. Into The Blues laat, zoals de naam al zegt, veel blauwtinten zien. Natuurlijk heeft Mart wederom een coatcollectie ontworpen met verschillende kleuren trenchcoats, maar er is ook een heuse beachwear lijn met o.a. een bikini en een gekleurde pareo om te stralen op het strand.

Wij filmden de modeshow en spraken de 44-jarige ontwerper over zijn nieuwste V&D-collectie.

Door: Bart & Moelai

Zie ook:

parfumdump