Jason Wu nieuwe creative director Hugo Boss womenswear
Jason Wu nieuwe creative director Hugo Boss womenswear

Jason Wu nieuwe creative director Hugo Boss womenswear

10 juni 2013 15:17

Jason Wu is aangesteld als de nieuwe creative director van Hugo Boss' kledinglijn Boss womenswear, zo is maandagmiddag bekendgemaakt.

De 30-jarige ontwerper zal verantwoordelijk worden over de gehele vrouwencollectie, inclusief de ready-to-wear lijn en accessoires. De in Taiwan geboren ontwerper, die sinds 2007 zijn eigen label heeft, is erg blij met zijn nieuwe baan. "Ik ben al heel lang fan van Hugo Boss' traditionele maar buitengewone kleding," vertelt Wu. "Ik ben van plan een sterke, vrouwelijke womenswear collectie neer te zetten."

Ook het merk is blij met de samenwerking. "We zijn opgewonden om een uitstekend talent als Jason Wu aan boord te hebben,' vertelt Claus Dietrich, CEO van Hugo Boss. "Hiermee wordt een sterk en creatief statement neergezet voor Boss Womenswear en zal onze commitment naar de vrouwelijke lijn van het merk tonen."

Wu's eerste collectie voor het label zal in februari 2014 voor het eerst worden getoond in New York. De ontwerper blijft ook voor zijn eigen label werken.

Door: Katy

Foto's: Reporters

Zie ook:

parfumdump