VIDEO: Win Yfke Sturm's eerste boek 'Yfke's Model Secrets'
VIDEO: Win Yfke Sturm's eerste boek 'Yfke's Model Secrets'

VIDEO: Win Yfke Sturm's eerste boek 'Yfke's Model Secrets'

16 april 2009 14:49

Dacht je dat jij het soms druk had? Yfke Sturm, dát is pas een bezig bijtje! Op haar vijftiende werd Yfke ontdekt en sindsdien vliegt ze de hele wereld over als topmodel. Ze deed campagnes voor onder andere Calvin Klein en Ralph Lauren, en liep shows voor Versace, Dior, Dolce & Gabbana, Chanel, Giorgio Armani en Victoria's Secret. En dan hebben we nog lang niet alles genoemd!

Naast haar modellenwerk doet ze er altijd andere dingen bij, zoals het presenteren van Holland's Next Top Model. Yfke is ook nog eens een actief ambassadrice voor het Rode Kruis. Alsof dit allemaal nog niet genoeg is, heeft ze zojuist haar eerste boek 'Yfke's Model Secrets' afgerond.

Woensdag was de releaseparty in Amsterdam, en wij waren aanwezig om haar de hemd van het lijf te vragen over haar nieuwe boek. Voor wie is het bedoeld? En wat zijn de volgnde plannen van Yfke?! Zangeres, en tevens kersverse vriendin van Yfke, EliZe was aanwezig om de boel aan elkaar te kletsen.

Benieuwd geworden naar het boek 'Yfke's Model Secrets'? Vanaf aanstaande vrijdag is het boek overal verkrijgbaar, maar wij verloten al een exemplaar. Kans maken? Mail dan je fan-naam en adresgegevens naar prijsvraag@showbiznewz.nl! Nog geen fan? Meld je hier aan!

Door: Michelle

parfumdump