FOTO'S: Dit droegen de kandidaten van The Voice of Holland tijdens de halve finale
FOTO'S: Dit droegen de kandidaten van The Voice of Holland tijdens de halve finale

FOTO'S: Dit droegen de kandidaten van The Voice of Holland tijdens de halve finale

15 januari 2011 13:03

Vrijdagavond vond de halve finale van The Voice of Holland plaats. De kandidaten waren voor de gelegenheid door styliste Chantal Bles in een prachtige outfits gehesen.

Shary-an Nivillac, die bekend staat om haar stoere outfits, had tijdens haar solo een jumpsuit aan van spijkerstof van het merk G-Star. Helemaal Shary-an, stoer en rocky maar zeker stylish. Gecombineerd met een riem en korte laarsjes, stal ze de show. Sinds vorige week heeft ze haar dreads ingeruild voor een rechte pony. De jongste deelneemster moest overigens de show verlaten.

Kim de Boer, die wel een pasje kreeg voor de finale, was tijdens de liveshow te zien in een aantal totaal verschillende outfits. De outfit waarin ze voor het eerst haar single ten gehore mocht brengen, was veruit de saaiste. Ze droeg een donkergroene broek, waarvan ik een goed lijkend exemplaar vond bij H&M. De bruine top die ze op de broek droeg is van Gucci. De outfit was op zich prima, maar voor een halve finale wat simpel gekozen. 

Esther Nijhove, die haar plekje in de finale aan de gedoodverfde winnaar Ben Saunders moest afstaan, zag er in al haar outfit werkelijk schitterend uit. Tijdens haar duet met Ben droeg ze een kort jurkje, waarvan de bovenste helft bezaaid was met glitters en het gedeelte vanaf haar taille uit korte veertjes. Het deed niet veel voor haar figuur, maar wat een schattig jurkje!

Over schattig gesproken, Jennifer Ewbank stond ook in de halve finale. Om het hoge engelengehalte nog maar eens te benadrukken droeg ze, al zingend op een schommel, een lichtroze jurkje van Topshop. Haar blonde haar droeg ze in een middenscheiding, wat het geheel voor mij wat zoetsappig maakte.

Pearl Jozefzoon, die volgende week in de finale weer te zien is, droeg tijdens haar optreden een zilveren glitterjurk. Tijdens de Blind Auditions en de eerste liveshow was de donkere schone ook al te zien in een glitter-exemplaar, dus ik vond het geen verrassende keuze. Toch kan Pearl het prima hebben, en met haar perfecte stem maakt het ook helemaal niets meer uit wat ze aan heeft.

Dan de kandidaten van Jeroen van der Boom. Leonie Meijer droeg tijdens haar duet met Anne Hoogendoorn een leren broek met daarover een opvallend groene tuniek. De leren broek is verkrijgbaar via Ginger en de tuniek is van DKNY, uit New York. De outfit geeft haar dat stoere tintje wat ze nodig heeft naast haar blonde coupe.

Anne Hoogendoorn is meestal herkenbaar aan een broek, top en jasje. En zo ook gisterenavond. Tijdens haar duet met tegenstander Leonie droeg ze een stoer leren jasje met indianenlook. Daaronder droeg ze een glittertop, die haar figuur niet erg goed deed uitkomen, maar wel erg leuk was! Tijdens haar solo was Anne te zien in een zwart jasje met legerlook, wat helemaal bij de rocky Anne past.

Klik op 'bekijk foto's' voor de outfits!

Door: Katy

Foto's: ANP Kippa

 

 

Foto's

Zie ook:

parfumdump